Parhaat ideat lastentapahtumiin

Kaipaatko lapsentahtista mammanurkkausta messuosastolle tai vetonaulaa perheen pienimmille yrityksen syystapahtumaan?  Suomen Teemajuhlat luo lapsellista ohjelmaa sinun tarpeisiisi. Valintaasi helpottaaksemme olemme poimineet tähän muutamia suosituimmista ohjelmanumeroistamme. Luonnollisesti voimme suunnitella tapahtumasi ohjelman myös puhtaalta pöydältä!

Musiikkielämyksiä pikkuväelle

Tule mukaan laulamaan, tanssimaan ja nauttimaan musiikin riemusta. Aivan erityisen hyviä ohjelmanumeroja lapsellisiin tapahtumiin ja messuille ympäri Suomen. Suomen Teemajuhlat tarjoaa musisointia niin soolona kuin bändin kera.

Tilausnäytelmät lapsille

Luomme yhdessä lasten kanssa ihanan teatterihetken – välillä tanssien, laulaen ja salakavalasti vaikkapa ystävyydestä tai kierrätyksestä oppien. Voit valita jonkun suosikkinäytelmistämme tai teemme tapahtumaasi varten aivan uuden!

Kimaltelevat kasvomaalaukset

Kurkistaako otsalta merirosvo, perhonen vai pupu? Sujahtiko kädelle hämähäkki, käärme vai kukkaköynnös? Kasvomaalaus on helppo ja nopea ohjelmanumero isompiin tai pienempiin tapahtumiin. Uutuutena myös glittertatuoinnit!

Ilmapallotaiteilun iloja

Jännittävät ilmapallofiguurit syntyvät käden käänteessä. Kirjaimellisesti. Pallot ja hauskat hahmot ilahduttavat niin pienempiä kuin isompia juhlijoita. Palloilla voidaan luoda isoihinkin tiloihin näyttäviä ja persoonallisia koristeita.

Ahkerasti askarrellen

Askarteluhetkessä on luovuus valloillaan ja vain mielikuvitus rajana. Kanssamme teokset syntyvät esimerkiksi PlayMais-paloista, paperista tai luonnon omista askartelutarvikkeista – aina turvallisesti ja hauskaa pitäen!

Synttäreiden superideat

Synttäripakettimme sisältää tarpeen mukaan kaiken herkuista lähtien. Suosittujen hahmojemme lisäksi juhlatunnelmaa luovat erinomaisen hyvin esimerkiksi kasvomaalaus, PlayMais-askartelu tai ilmapallofiguurit.

Liikunnallista leikkiä

Parhaissa pirskeissä ei pyllyn tarvitse pysyä paikallaan! Kun leikkiin yhdistetään reipas liikunta, saadaan ylimääräinen energia purettua hauskimmalla mahdollisella tavalla.